Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná tvarohová pomazánka
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Těstovinový salát s avokádem
Jehněčí pečeně
Kafíčkový moučník
Bramborový knedlík podle norem
Jednoduché špenátové špecle
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone