Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Dietní jablečný závin
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Labužníkova kuřecí stehna
Mazanec vánočka III.
Brambory se sýrovou náplní
Kuřecí na houbách pro začínající…
Sýrovo-kuřecí špízy
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem