Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové knedlíky
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Rybízový koláč II.
Pudinkový koláč III.
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Smažená kapusta
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Asijský králík - jednoduše a chutně
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem