Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový koláč od Alice
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Nakládaný balkánský sýr III.
Vepřové koleno v zelí
Trdelníky
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Kuřecí roláda s dýní
Plněná krkovička
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger