Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová polévka II.
Fazolová polévka na kyselo
Makronky se třemi náplněmi
Smažené špagety se zeleninou
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Buchta Margot "píchaná"
Kokosovo-datlový koláč
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem