Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová polévka s bramborem
Patizony zapečené s hermelínem
Rychlý, levný oběd
Holandská hrachová kaše
Sýrovo-šunkové těstoviny
Květáková polévka s mrkví II.
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Buchta Margot "píchaná"
Uzená polévka s kroupami
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem