Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka z tuňáka
Zapečené špagety II.
Chřestová polévka II.
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Buřtguláš trochu jinak
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Borůvkový dort
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem