Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké těsto pro začátečníky
Kuřecí směs po staročesku
Námořnické kotlety
Zelná polévka s uzenými žebry
Domací houstičky
Dortík s pudinkovým krémem,…
Broskvovo-meruňková marmeláda
Pečená dýně
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem