Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Likér z máty peprné
Prošívaná deka
Karamelovo-ořechové řezy
Thajská čočka se zeleninou
Lehká tvarohová bublanina
Zdravé lívance z ovesných vloček
Ochucené majonézy
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.