Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové noky
Guacamole
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Zeleninové placky s omáčkou
Pomazánka "hned pryč"
Vepřový králík pečený na bylinkách
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Těstoviny s brokolicí raz dva
Borůvkové lívanečky
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem