Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slovenská kapustnice
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Francouzský máslový koláč Chinois
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Dukátové buchtičky s krémem
Boží milosti F.O.O.D.
Dýňová polévka krémová
Zelňačka z uzených žeber
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě