Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Maminčina drožďová pomazánka
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Okurkový salát na uskladnění
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Zaječí paštika s cibulkou
Pečená vepřová plec s bramborem
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.