Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilované kuře
Řecké biftečky z mletého masa
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Broskvové řezy
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…