Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kyprý jablkový koláč
Polévka s červenou řepou
Buřty s cibulí
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Hrášková polévka s česnekovými…
Banánová roláda s margotkou
Buchta Margot "píchaná"
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Caprese z červené řepy
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…