Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Vynikající tvarohové lívance
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Růžičková kapusta po indicku
Nočky se špenátem a slaninou
Plněné taštičky z listového těsta
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi