Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno mňam
Závitky v rýžovém papíru
Fazolková polévka II.
Smažená tlačenka s falešným…
Bochánek - třený
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Vajíčková pomazánka podle dcery
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Kuřecí maso s těstovinami
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.