Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí námořnické maso
Štafetky
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Rychlá pikantní pomazánka na…
Šumavské těstoviny
Kuře s rýží na kari
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.