Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květákové placičky se sýrem
Pikantní okurkový salát
Brokolicové těstoviny
Drobenkový mazanec (bochánek)
Vařená čokoládová poleva
Tvarohové brambory - zapečené
Kroupový oběd (večeře)
Zapečené brambory s mletým masem…
Vepřové na pánvi
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem