Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorové maso
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Krkovička na celeru
Vařený hrách
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Mřížkové koláčky
Cuketový salát s omáčkou z…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger