Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí směs na houbách
Velikonoční beránek - fofr
Rychlé punčové řezy
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Pomazánka z uzeného masa
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Dušené maso s dýní
Čokoládové cupcakes
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem