Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety po čínsku
Špagety zapečené se zeleninou
Zapečená brokolice se žampiony
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Zapekané brambory s pórkem
Plněné cukety s ementálem
Zeleninová frittata
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Lembas (Elfí chléb)
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…