Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čtverečky "Cappuccino"
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Tvarůžková pomazánka V
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Limetkový cheesecake s borůvkami
"Dospělácké" řezy
Palačinky (na palačinkovač)
Pečené brambory
Fazolová polévka s domácími flíčky
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku