Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Francouzská bramboračka
Nakládané sýrové kostky
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Jarní polévka s krupicovými nočky
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Čokoládová babka
Rychlá miso polévka z woku
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…