Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní telecí řízek
Koláč z jogurtů s drobenkou
Pečená vepřová žebírka
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Cheesecake čokoládový
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Zabaione - Italský desert
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…