Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátová pomazánka
Zapékaná brokolice
Houbové karbanátky s mletým masem
Vajíčková pomazánka II.
Pečené kuřecí s chřestem
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Dušené jehněčí Irish Stew
Muffiny s lentilkami
Rychlá miso polévka z woku
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…