Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sója s houbami
Dudácký guláš
"Pravé" Baileys
Jiříkův biskupský chlebíček
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Brambory s tvarohem našich babiček
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Dort s čokoládovým krémem
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…