Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát
Boubínské bramboráčky
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Jiný houbový gulášek
Bábovka šlehačka
Červené zelí II.
Falešný tatarák z uzeniny
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…