Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kovářské kotlety
Amolety z kynutého těsta
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Bylinková krkovice na houbách …
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Melounový nanuk
Vláčný makovník / makovec
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou