Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smradlavoučká topinka
Ořechové řezy medové
Kaštany
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Sladká rýže s jahodami
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Masovo-zeleninová rýže
Kapustová polévka s vločkami a…
Dušená krkovička se zeleninou
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou