Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety II.
Broskvový koláč z listového těsta
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Těstoviny brokolice ham a mňam
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Maďarská rybí polévka
Melounový sorbet
Medová kuřecí stehýnka
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou