Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelské fazole
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Ivetčin kynutý knedlík
Bohaté řízky
Pomazánka z tresčích jater II.
Masový vývar s petrželovými noky
Čokoládový krém II.
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Nočky se špenátem a slaninou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou