Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lahůdková sekaná
Rychlá buchta s nemletým mákem
Pečená francouzská bageta plněná…
Veganský thajský sójový guláš
Müsli tyčinky II.
Těstoviny s řepou - zapékané
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Kančí guláš - staročeský
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…