Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí medailonky na zelenině
Boloňské špagety po anglicku
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Labužníkova kuřecí stehna
Dia roláda
Nakládaný králík se zakysanou…
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…