Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort od krtka
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Bezinková šťáva II.
Zapečený pangasius
Široké nudle se slaninou a zelím
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Smetanový dort s ovocem
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Zelená omeleta s hráškem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou