Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Hrníčkový ovocný koláč
Podvodnice
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Bramborová pomazánka II.
Zámecká drůbeží játra
Králík po francouzsku
Dresing na hlávkový salát
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Rozkvetlý chléb
Slaný chřestový koláč