Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety III.
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Linecký tvarohový koláč
Kuřecí mls
Škvarkové placičky
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Brokolicová polévka IV
Mexická polévka Sopa Tarasca
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…