Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová pomazánka s česnekem
Šumavský králík
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Bábovka "perníková"
Malakov dort - starý recept po…
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Velikonoční kopřivová nádivka
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…