Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní vepřová játra
Cuketo-kokosový zákusek
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Klasické palačinky
Čínské masové placičky alá Zita…
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Mletá směs s fazolemi
Čočkové ragú
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou