Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tradiční tažený štrůdl
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Jehněčí plec pečená
Plněná sekaná z bůčku
Coleslaw salat
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Česnekové řízky na smetaně
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou