Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý makovec
Ďábelské fazole
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Arašídové sušenky
"Míša" roláda
Domácí šunka ála vepřováček
Kynutá skořicová bábovka
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou