Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharské řezy
Bábovková roláda a la tvarohový…
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Pomerančový džem (marmeláda)
Batáty pečené v troubě
Zeleninový kuskus
Lehký jemný ovocný dort
Kokosovo-tvarohová roláda
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort