Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Kuře a la kachna II.
Brokolicová polévka se žampiony
Balkánský listový závin slaný
Bulharská musaka -Olga
Jeřabina - sterilovaná
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Hlíva s přírodním masem - minutka
Rychlé langoše plněné sýrem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč