Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňový džem s rybízem
Posvícenské koláče z r. 1900
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Pečené fazole
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Brambory s tvarohem našich babiček
Halali-smetanová omáčka po našem
Plněná vepřová rolka
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…