Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná veka II.
Řezy Pribiňáček
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Frankfurtská polévka s houbami
Houbové roštěnky
Smažené bramborové kroužky
Pistáciové sušenky
Bramborovo-ledový salát
Zelená omeleta s hráškem
Krtkovy muffiny
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Polévka z medvědího česneku s pestem
Hrášková šakšuka
Zapečené brambory s masem a smetanou
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa po asijsku