Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový mřížkový koláč
Chalupářské brambory
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Zapečené brambory se šlehačkou
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Patizonové nudličky s masem
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…