Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zázvoru
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Plněné žampiony špenátem
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Hovězí na víně se zeleninou
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Avokádová pomazánka na toasty
Sezamové kuře v těstíčku
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Rozkvetlý chléb