Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková roláda II.
Čočka s rýží
Pomazánka "hned pryč"
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Makový jablečník
Jablečný závin s tvarohem z…
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Rychlá tortilla
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou