Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové karbanátky s uzeninou
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Zelný salát s jablkem a mrkví
Citronová (pomerančová) bábovka
Rýžový nákyp s broskvemi
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Rajčatový salát s bazalkou
Mleté maso se zeleninou II.
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…