Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové noky
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Mrkvová bábovka
Bublanina s rybízem
Kapr pro paní Jarčuškovou
Cibulové hovězí
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou