Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Bramborák z chleba
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Bageta se sýry - zapečená
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…